Ski og seil

Dette er en tur jeg er stolt av å presentere. Vi har avreise fra Bodø havn, nært både flyplass og togstasjon hvor vi derpå setter kurs nordover mot Sjunkfjorden, Nordfjorden,Mistenfjorden og Sørfolda som er fantastiske områder for ski. Det er oss kjent at de lokale har stått ski her inne i lengere tid men også et og annet fransk seilas som kommer innom jevnlig. Dette er med andre ord en ukjent perle for de fleste det er verdt å besøke. Ved enkelte forhold kan det være at vi setter seil sørover langs kystriksveien mot Småtindan, Bjærangsfjorden og Meløyalpene. Vår kaptein Håkon Byberg stiller med seilbåt fra Seil Mulighetem og stor kunnskap om havet slik at vi alltid er i trygge hender av fagfolk på havet og jeg med min kompetanse på fjellet. Mat og drikke kan vi som gruppe ordne selv eller leie inn kok som tar seg av matlagingen for oss. Vi legger til kai ved kjente havner blandt kulturminner og muser samt gode kokker holder til. Her kan du få en smak av Heges matopplevelser som utelukkende holder seg til lokale produkter og holder til på Styrkesnes. Båten har plass til 2 til 6 personer.

Legg igjen en kommentar